lauantai 25. helmikuuta 2012

Vaikeita kysymyksiä.


Tiedättekö kun suomalaisille tuntui ainakin ennen olevan vaikeaa itsensä kehuminen. Noh, olen kehittänyt uuden ongelman - en osaa enää haukkua itseäni. 

Yritin keksiä tänään huonoja puolia ja parannettavaa itsestäni uuden kesäkohteen pomolle kirjoitettavaan esittelyyn, ja ainoa, mitä halusin panna paperille, oli se, että haluaisin puhua skandikieliä paremmin! Naurettavaa, kyllähän minussa paljon muutakin parannettavaa on kuin kielitaidottomuus. Mikä siinä sitten on, etten halua ajatella niitä? Onko niin vaikea ottaa omat huonot ominaisuutensa käsittelyyn, olenko liian ylpeä? Tässä omassa sängyssä maatessani pystyn mielessäni listaamaan useampiakin negatiivisia asioita, mutten halua kirjoittaa niitä edes tänne teidän luettavaksenne. Ehkä olisi hyvä myöntää ne itselleen ja muille, jonka jälkeen näitä asioita pystyisi ruveta korjaamaan/parantamaan. 

Aika söpö eiks jeh? Jussin brillit.

Niin, saatoitte huomata sanat uusi ja kesäkohde tuolla ylempänä. Vastaukset niistä tulivat vajaa kaksi viikkoa sitten. Sanaa uusi ei voine kohdallani käyttää, mutta kesäkohde kuitenkin. Ja kyllä, se on juurikin se sama rakas, Kreeta ja Hania. Kausi alkaa 9.huhtikuuta, cannot wait!

6 kommenttia:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

OI ma niin haluaisin Kreetalle. Taalta pohjoisesta vaikea paasta ainkain kevaalla. Lahdetaan nyt sitten Bulgariaan. KOhde ei ole ikana kiinnostanut, mutta taalta (Lakselv) menee suora lento sinne! Onko sulla kokemusta Bulgariasta? Ei menna sunny beachille:) Mut nyt en muista kohteen nimea. Ekaa kertaa all inclusive, yes.

Emmi kirjoitti...

En ole koskaan ollut siellä töissä mutta monikin ystävä on ja moni tulee menemään tänä kesänä. Se ei ole mitään kulttuurilomailua mutta auringosta ei pitäisi olla puutetta miksi porukka sinne matkustaakin

Emmi kirjoitti...

Ja suorat lennot on jotain niin parasta!

Sanna kirjoitti...

Jee Emmi! Niin mahtavaa et pääset tonne kun tykkäät siitä niin paljon, oon veri häpi sun puolesta :)

Voisitko sanoo huonoks puoleks ettet keksi mitään :D Toi on kyl hankalaa, mut kieltämättä yleensä toisin päin. Yleensä mulla oli tapana vastata (mielestäni paikkansa pitävästi)että perfektionismi ja työnarkkarius. Sitten luin jostain et kuulemma kaikki vastaa noin, ja haastattelijoita vaan naurattaa et keksi jotain uutta ja rehellistä. Tai ehkä me suomalaiset vaan ollaan sit kaikki tollasia.

Kyllä sä jotain keksit! hahaa onpa omituista kannustaa toista keksimään huonoja puolia. Tai sitten otat niistä mitä oot jo ajatellut etkä halua jakaa jonkun yleisen minkä kehtaa sanoa ja mikä kuulostaa hyvältä. Tai siis huonolta. No rehelliseltä.

Emmi kirjoitti...

No oon todellakin tositositosi onnellinen! Niin onnellinen että mulla on päällä TJ-laskenta... En oo vieläkään miettinyt niitä huonoja puolia, ehkä voisin sanoa etten oo mikään maailman paras retkiopas, mutta en toisaalta halua joutuakkaan ajamaan mitään historiallisia retkiä. Ehkä se siis kannattais mainita. :D

emmi kirjoitti...

Voi kun kiva kun pääsit Kreetalle! Mikäs sen mukavampaa kuin päästä töihin mieluisaan paikkaan. Mitä jos laitat huonoksi puoleksi että oot liian tunnollinen työntekijä :)