perjantai 21. lokakuuta 2011

Pieni tauko.

Se tunne, kun sängystä ylös nouseminen ei tee kipeää vapaapäivän aamuna. Se kun tietää, että tänään on koko päivä aikaa tehdä jotain kivaa. 

Se jokin kiva oli autolla ajelu ympäriinsä parin kollegan kanssa. Käytiin rannalla, valitettavasti bikinit ja pyyhkeet eivät olleet messissä, joten mereen asti emme päässeet pulahtamaan. Gran Canaria alkaa pikkuhiljaa aukeamaan minulle, onneksi vapaapäiviä on viikossa kaksi, se tuntuu ihan luksukselta. 


Kävimme Arguineguinissa, ihastelimme hulppeita timeshare-kämppiä ulkoapäin, söimme rantaravintolassa Amadoresissa ja kuuntelimme musiikkia ikkunat auki auton kiemurrellessa kallion ja meren välissä kulkevaa tietä pitkin. Kotimatkalla takapenkkiläinen nukahti ja ajotapa piti muuttaa rauhallisemmaksi. Shh, annetaan sen nukkua vielä vähän. Tätä lisää kiitos.

6 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Oon niin iloinen puolestasi Emmi! Kuulostat niin iloiselta. Tuli sellainen fiilis, kun itsekin istuisin teidän auton kyydissä hiukset hulmuten :) hali

Emmi kirjoitti...

Näistä hyvistä päivistä ammenetaan sitten voimaa kun huono päivä osuu kohdalle. :)

Sanna kirjoitti...

Vitsi näitä juttuja on ihana lukea! Oon niin ilonen sun puolesta, ja etenkin toi et siellä on jo kavereita keiden kaa tehä kaikkee kivaa.
En tiiä miten paljon saat tai voit puhuu työjutuista täällä, mut ois kiva tietää vähän tarkemmi et mitä sun hommii kuuluu, ku et kuitenkaa vissii opas oo, eiks toimistojuttuja ollu?
Ihania oloja sinne ♥

Emmi kirjoitti...

Kai niistä saa puhua, mutta en sitten tiedä haluanko. Kuitenkin haluan pitää blogin sillä tavalla anonyyminä, että jos joku asiakas eksyy tänne vahingossa niin ei heti tiedä mistä mut tavoittaa. ;) Mutta sanotaan vaikka se, että minä olen siinä asemassa että saan melkeinpä ensimmäisenä tietää mikäli tyyppien lomassa ei ole jokin asia kunnossa ja koitan sitten parhaani mukaan järjestää asiat oikein päin.

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Oi ootko sa etelassa tøissa? Wau. Multa on mennyt ohi, mutta wau. Nauti. Taalla tosi pimeaa ja kylmaa, hrr.

Emmi kirjoitti...

Joo, tulin tänne syyskuun loppupuolella. Aurinko paistaa ja palvelualalla on kivaa, as usual ;)