lauantai 8. lokakuuta 2011

Shopping & Sightseeing in Las Palmas.

Nyt palataan ajassa taaksepäin aina 24.päivään syyskuuta asti. Silloin noustiin ylös aikaisin kollegoiden kanssa ja suunnattiin Las Palmasiin retkelle, johon sisältyi shoppailua ja kaupungin tutkiskelua. Ei lainkaan huono tapa viettää päivää.
Koska mun mielestä on tyhmää kirjoittaa kohde-esittelyitä, niin en rupea siihen laisinkaan, paljon kivempaa vaan kertoa miltä se tuntui. Las Palmas oli ihana raikas tuulahdus verrattuna näihin etelän resortteihin. Keskusta oli täynnä kauniita rakennuksia ja olisi ollut ihanaa kierrellä siellä vähän pidempäänkin ihan yksin kameran kanssa. Koska meidän kuitenkin piti oppia jotain, seurasimme ryhmän mukana ja sen jälkeen suunnistimme kahville ja tekemään pieniä ostoksia, kaikkien oli jostain ihme syystä pakko päästä käymään henkkiksellä. Ei sovi kuitenkaan valittaa, tein itsekkin alelöytöjä.


Pari tuntia vierähti nopeasti ja sen jälkeen teimme pientä kiertoajelua bussilla, jonka jälkeen suuntasimme suureen Las Arenas-ostoskeskukseen, missä on espanjalaisten kauppojen lisäksi mm. Primark (gotta love it!). Aikaa olisi varmasti saanut kulumaan enemmänkin kuin pari tuntia, mutta kukkaro ei antanut myöten. Itsehän en ostanut kuin laukun ja hatun, kun taas muutamat kollegat sekosivat täysin... Lounaaksi nautittiin lennossa tuttu ja turvallinen mäkkärin hampurilainen con queso. Pikalounaan jälkeen suunnattiin takaisin kohti etelää, missä laukut oli jo pakattu Teneriffan matkaa varten, missä vietimme seuraavat 6 yötä. Teneriffan matkasta on tulossa kanssa kuvia, sitten kun joskus kerkeän käymään ne läpi.

Sori muuten te jotka olette myös Facebookissa, teille nämä kuvat ovat tulevat luultavasti jatkossakin olemaan jo etukäteen tuttuja.

Ei kommentteja: