sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kokkolan kauhut.


Kokkolassa käyminen ja tyyppien näkeminen on aina yksi Suomen lomien kohokohdista, ja oli itsestäänselvyys, että sinne päin tulisi taas mentyä jonakin päivänä. Kun perjantai tuli, se vaikutti sopivimmalta, niin eipä muuta kuin auton kyytiin ja tyyppejä tapaamaan.

Alkuilta meni Voice of Finlandia tuijottaessa (ekaa kertaa) ja Kokkolan oma poika tuli tämänkertaisista suosikiksi samantien. Tosin Emman Veden alla-biisillä ei voi mennä kovin pahasti vikaan... Muutamat alkujuomat tuli otettua, minkä jälkeen suunnattiin Westiin ja sieltä loppuillaksi Seurahuoneelle tanssimaan. Hauska ilta, sopiva humala, maailman suolaisimmat ranet yösnägärillä ja ihanat tyypit ympärillä. Pakko vaan hymyillä. Harmittaa vaan, että olisi paljon ihmisiä, joita olisin halunnut nähdä, mutta jotka eivät olleet paikalla. Noh, aina ei voi voittaa.

Lauantaina käytiin kaupungilla vielä tyttöjen kanssa hieman shoppailemassa ja terveellisellä Subway-aamiaisella, mistä minä suuntasin kotiin päin. Ensi viikolla toivottavasti uudestaan!
Pahoittelut näistä. :D

4 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Kiitti Emmi tosta viimesestä kuvasta! :D Saat silti anteeks, tosin sillä ehdolla että tosiaan kans tuut torstaina takasin! <3

Emmi kirjoitti...

No kato miltä mää näytän :D Hahahahahahahahahahaha ihanaa ja tuun ja sit tulee lisää hyviä kuvia!

Sanna kirjoitti...

Aah mun on varmaan pakko hetkeks lakata lukemasta sun blogia! Nää kuvat näyttää niin ihanalta, ja voin ihan tuntea sen fiiliksen kun on kotikotona pitkästä aikaa rakkaiden ihmisten kanssa - jotain mitä mä en hetkeen voi kokea, mut jota on hirvee ikävä.

Emmi kirjoitti...

Home sweet home <3