tiistai 3. huhtikuuta 2012

Voevoevoe.

Tauti hyppäsi kimppuun jostain puskan takaa, kurkku on tukossa ja toinen korva on vihoitellut, mutta muuta vikaa ei löydy. Ja minähän en luovuta! En tule viettämään lomaani makaamalla sängyn pohjalla kuumia troppeja juoden, vaikka nythän se tietysti olisi parasta kun äiti olisi vielä hoitamassa...

Kirja tuli luettua äsken loppuun, se oli hyvä, mutta voisin kuvitella että se olisi voinut olla vielä parempi mikäli kohderyhmäksi olisi oikeasti valittu aikuiset, eikä nuoret sellaiset. Nopealukuinen ja mielenkiintoinen tarina, mutta kuten sanottua, se olisi saanut upota hieman syvemmälle.

Äiti jätti minulle kasan töitä ennen kotoa lähtöään, parasta käydä niihin käsiksi nyt niin olen joskus valmiskin ja pääsen lähtemään kylälle, kuten meillä päin sanotaan. Päivän kuvituksesta löydätte lisäkseni pikkusiskoni.

4 kommenttia:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Alas nyt siella terveyden uhalla kohkaa:) Peiton alle ja nautit aidin palveluista. Pikaista paranemista. ps. sulla on toi sanantunnistus juttu.. kauheita sanahirviøita

Emmi kirjoitti...

Minähän en luovuta! Sanantunnistus? En tiedä mistä puhut nyt :D

Heli kirjoitti...

Kyllä äidin hellästä huomasta pitää nauttia, kun voi. Laitat vaan seuraavan kuuman mehun tilaukseen, niin kyllä se tauti siitä talttuu :)
Spämmifiltteriä Kalamuija haluaa pois. Mitäköhän sillä on mielessä... ;o)

Emmi kirjoitti...

Ahaaa, nyt hidaskin tajuaa! :D