perjantai 11. marraskuuta 2011

Leffapäivä.

Oijoijoi, eilinen vapaapäivä meni ihan hukkaan, sillä se meni sohvalla makaamiseen koska energiaa ei löytynyt muuhun. Tuli katsottua leffoja kämppiksen kanssa useampikin, Limitless, Sexdrive, Rabbit Hole ja Hot Tub Time Machine. Limitless oli iso pettymys, HTTM ihan ok, Sexdrive ehdottomasti paras ja Rabbit Hole yllättävän hyvä. Olisi tehnyt mieli katsoa jotain kauhuakin, mutta olis varmaan ollut niin kauheat liskot viime yönä etten siihen sitten ruvennut. (Eikä nössö kämppis kuulemma tykkää niitä katsoakkaan. Tosin voiko munkaan tyyliä katsomiseks sanoa kun pidän sormia korvissa ja kurkin vain vähän luomia raottaen leffan tapahtumia? :P)

Tänään olenkin sitten paiskinut töitä yli kahdeksan tuntia (koska en osaa lopettaa ajoissa) ja pian tekisi mieli mennä syömään jotain. Meillä on ollut ilo saada vierailijoita Teneriffalta, joten toivottavasti ilta menee ainakin yhtä ihanaa mammaa treffatessa. Ollaan lähtöisin samasta opaskoulusta ja ei kertaakaan olla oltu samassa kohteessa töissä, jo toista kertaa naapurisaarilla kuitenkin.


Kuvituksena otos kick-off-bileistä. Tuplabasari-Emmi ja herra käsipuolessa on suomalaiskollega, joka aloitti aikanaan samassa opaskoulussa allekirjoittaneen kanssa. Psst! Lisäkuvia voitte käydä katsomassa täältä.

Ei kommentteja: