keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Riutalla.

Tänään on ollut väsynyt päivä, sillä tehtiin eilen kierros baareissa. The Reefin meno oli taas ihan sikakivaa ja luulen että se tulee olemaan tämän kauden suosikkibaari. Jos joku Teistä lukijoista on tulossa tänne päin lomaileen, niin kannattaa ehdottomasti käydä tarkastamassa paikka! Asiakaskunta on kahdestakympistä kolmeenviiteen ja sieltä saa kans lonkeroa. Töissä oli tänään onneksi suhtkoht rauhallista, eli minua ei tällä kertaa sakotettu myöhään ulkona hillumisesta. Tosin pakko sanoa, että aamukahdeksaksi alakertaan raahautuminen ei ollut helppoa.


Illalla käytiin Kuparipannussa illastamassa konsulin ja muiden Granin suomalaisten oppaiden kanssa. (Ilmainen ruoka = hyvä ruoka. Ilmainen Kupsun ruoka = parempaa.) Meno oli rauhallista - ainakin meidän päässä pöytää - ja viini ei jostain kumman syystä maistunut. Kiva saada vähän kasvoja muidenkin firmojen tyypeille, vaikka eipä niitä kovin usein tulekkaan nähtyä.

Nyt rupeaa olemaan jo aika painua pehkuihin, halusin vain tulla päivittelemään välillä vähän tälläistä arkipäivääkin, vaikka se vähän tylsältä saattaa kuulostaakin. :) Huomiseksi olen varannut itselleni hemmotteluhetken työpäivän keskelle: hierontaa! really need it now.

Hyvää yötä maailma!

2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Harmin paikka sun tietokone! Aika suolanen hinta koneen korjaamisesta... tosin minä en niistä tiedä mitään, mutta kuulostaa aika kovalta.

Mä voisin todella mielelläni lähteä reissuun sinne teidän maisemiin :) Mehän oltiin tasan vuosi sitten siellä La Gomeralla :) Hitsi, kun aika menee nopeasti!

Emmi kirjoitti...

Aika menee TOSI nopeasti! Pakko kyllä sanoa että La Gomera ja Teneriffa pesee Granin sata-nolla, että jos tännepäin tuutte, niin suosittelen kyllä menemään sinne ehdottomasti. :)

Koneiden korjaus on kallista, mutta yritän lypsää jotain vakuutuksesta... Toivottavasti onnistaa.