torstai 15. maaliskuuta 2012

Amadores.


Maaliskuun alkupäivinä vietettiin Lindan kanssa yhteistä vapaapäivää, mitenkäs muuten kuin aurinkoa palvomalla Amadoreksen rannalla. Aika kuluu muuten yllättävän hyvin kun saat iPhoneen asentaa kavereiden kanssa pelattavia pelejä. Nyt kun kesä on tullut Gran Canarialle, ollaan me oppaatkin tarettu jo ruveta ruskettamaan itseämme, talvella ajatuskin sai värisemään, ja illallisilla käytiin takit päällä. Tietysti Kanarialla pidempään viihtyvät voisivat mainita, ettei se kesä ihan vielä ole saapunut... Noh, siitä huolimatta olen onnistunut hommaamaan jo kunnon rusketusrajat.


Jos rannoista pitäisi täällä mainita suosikkini, voisi se hyvinkin olla Amadores kirkkaan vetensä ansiosta. Myös Anfi on kiva, mutta ainakin kauniina päivinä ihan kamalan tukossa kun porukkaa on niin valtavasti pienellä alueella. 


Vapaapäivän kruunasi ostoksilla käyminen Atlanticossa, ja sen jälkeen karnevaalit, joista näittekin jo kuvia edellisessä postauksessa. Kiire meinasi tulla kun kaupoissa tuntui löytyvän niin paljon kivoja juttuja, ja puhelinsoitto Las Palmasista pudotti meidät maan pinnalle ja käski kotiin meikkailemaan... Meikit saatiin naamaan kunnialla, mitä nyt pinkkiä levisi hieman pitkin ohimoja. Ihana kuplis bongattu ostarilta!


Ei kommentteja: