torstai 29. maaliskuuta 2012

Lomatunnelmia.

Voi että miten ihanaa on ollakkaan täällä. Viettää aikaa ystävien ja uuden tulokkaan kanssa. Kahvia juoden, puhuen syviä ja ei niin syviä aika kuluu joutuisasti. Aurinko paistoi koko eilisen päivän ja lumi sulaa pois hurjaa vauhtia. Meidän katolta lähtevät lumet pitävät pelottavaa ryminää sieltä alas tullessaan, ulos mentäessä saa olla varovainen ettei osu räystään alle väärään aikaan. Alas pihan portaita tarpoessani hakkaan jäisiä kohtia kantapäilläni jouduttaakseni kesän tuloa, ehkä naapurit luulevat että olen viimeinkin seonnut päästäni kun näkevät minut tamppailemassa.

Olen koko ajan väsynyt, olen nukkunut kaikkina öinä pitkät unet mutta silti tuntuu ettei se riitä. Kaiketi talvelta on jäänyt varastoon univelkoja. Tietysti tämä hiljaisuus myös auttaa, saa nukuttua niin paljon paremmin kun ei oikeasti herää mihinkään, ei naapureiden kolisteluun eikä liikenteen meluun. Sänkykin on ihanan pehmeä ja viileys, se se vasta mukavaa onkin!

Tämän päivän suunnitelmana on suunnata äidin kanssa Kokkolaan, suuntana on parturi sekä maistraatti, pitää nääs käydä kertomassa niille etten ihan oikeesti asu enää Norjassa kun eivät kirjallisena sitä tahdo uskoa. Aion myös syödä mahani täyteen ravintolassa, käydä ostamassa valkoisia sukkia (kuin tylsää hei?) ja ehkä käydä nappaamassa mukaan pullon kuohuvaakin.

Mukavaa päivää teille kaikille!

Ei kommentteja: