torstai 1. maaliskuuta 2012

Vapaapäivä parhaimmillaan.


Tai kuten kollega ilmaisi - tili tuli, tili meni. 

Mutta ei, ei oikeasti. En kerennyt paljoakaan shoppaamaan kun mukana oli Vans-friikki, jonka käytökselle myyjätkin naureskelivat. Shoppailemassa kävimme Las Palmasissa El Corte Inglesissä (kahdessa erissä, hullu mies) ja muutamassa pikkuputiikissa, jonka jälkeen sain pakotettua kaverin mukaan El Miradoriin, jossa minäkin pääsin omaan elementtiini. Rakastan El Miradoria, koska siellä on aina tilaa shoppailla. Ostoskeskus on niin iso, että kaikki ihmiset onnistuvat katoamaan sen syövereihin. Tietysti asiaan vaikuttaa myös se, että me olemme yleensä liikkeellä myöhään illalla. Tähän väliin on tietysti hyvä korjata tuo käyttämäni aina-sana, sillä joulunjälkeiset alennusmyynnit meinasivat viedä minulta hengen. Never again! 

Ilta kruunautui hassun värisiin hodareihin ja aivan ihanaan jäätelöön! Minun kupissani mansikka- ja jogurttijääteloä. Mikko vetää tuollasta jotain tosigay-annosta.
 
EDIT: Jussin marmatuksesta johtuen haluan korostaa, että kyseessä EI ollut vapaapäivä - vaan ainoastaan vapaa iltapäivä. Töissähän olin aamukahdeksasta neljään saakka.

Ei kommentteja: