torstai 29. joulukuuta 2011

Jouluaatto.

Oh yes, I am alive! Päästiinhän mekin joulun viettoon ja se joulufiiliskin löytyi jostain, eikä tarvinnut edes kiven alta kaivaa. Kaikki (miinus yksi) suomalaiset osallistuivat tiimi-illalliseemme, ja toivat mukanaan ruokia ja juomia. Omalle kontolleni osui kinkku ja maksalaatikko, jotka vanhempani raijasivat tänne Suomesta.

Pöytä notkui herkkuja ja maha oli täynnä kuin mikä jälkikäteen. Meiltä löytyi tietty sitä kinkkua, kaikki laatikot, nakkeja, salaatteja, rosollia, kotitekoisia karjalanpiirakoita... Kaikennäköistä. Erityismaininta menee Jussille, joka oli tehnyt ensimmäistä kertaa elämässään imelletyn perunalaatikon, joka oli ihan SIKAHYVÄÄ! Tarkoitus oli lähteä baariin, mutta jostain kumman syystä se ei tuntunut oikealta, joten lähdin kotiin puolikkaan drinkin jälkeen.

Joulu sujui yllättävän leppoisasti, mitä nyt oli kamala ikävä ystäviä Suomessa. Kuitenkin tieto siitä että perhe oli samalla saarella kanssani, helpotti kummasti.

Muutamia pieniä lahjojakin sain, mutta kaikista paras oli ehdottomasti oman perheen seura, pikkusiskon yökyläilyt ja auringossa makaaminen. Minä onnekas kun olin neljä päivää vapaalla sinä aikana kun he olivat täällä kylässä.

Yläpuolella olevassa kuvassa on meikä lähdössä viettämään iltaa oman sekä läheisen tuttavaperheen kanssa kovin paljon hehkutettuun ravintolaan, joka oli ainakin itselleni pienoinen pettymys. Pitäisi vaan pysyä niissä tutuissa ja turvallisissa. :)

Ei kommentteja: