lauantai 10. joulukuuta 2011

XMAS...


Se lähenee, mutta silti en löydä minkäänlaista joulufiilistä. Lumen puuttuminen sen kaiketi tekee. Onneksi täältä löytyy joulutähtiä, joita olen nyt kantanut kotiin pari kappaletta.

Tänään vietin vapaapäivää Las Palmasissa Lindan kanssa. Kävin hakemassa tietokoneeni tohtorilta, maksoin siitä ilosta vähän yli viisikymppiä. Nyt se on kämpillä viemässä tilaa kaapissa. (Mitä minä teen rikkinäisellä Macilla?) Noh, onneksi vakuutus on kaveri ja luultavasti pian saan uuden koneen. Tämä pari kuukautta on ollut outoa kun ei kotona ole konetta jonka kanssa leikkiä. Olen saanut muutaman kirjan luettua sen ansiosta kuitenkin!

Yritin etsiä joululahjoja tänään Las Arenaksen ostoskeskuksesta, mutta en löytänyt kuin yhden tyhmän siskolleni. Itselleni löysin kyllä... Kengät ja mekon Blancosta, joulun ja uuden vuoden juhlintaa ajatellen. Minusta on viimeinkin tullut korkkareiden käyttäjä. Ette usko vai? Laitan joku päivä todistusaineistoa tänne! Tähän perään kannattaa tietysti lisätä, että viimeksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lensin naamalleni, syynä tähän liian korkeat korot, liukas lattia ja aiemmin nautittu alkoholi. Suuremmilta haavereilta onneksi vältyttiin. :D

Pari asiaa lämmittää sydäntäni tällä hetkellä; tuttavaperhe kotikonnuilta saapuu tänne perjantaina, ja sitä seuraavalla viikolla oma perheeni. Kivaa nähdä tuttuja ja rakkaita naamoja pitkästä aikaa.

Tänä iltana ohjelmassa erään ostoskeskuksen järjestämät joulujuhlat, joihin on ilmeisesti tulossa muidenkin firmojen oppaita. Katsotaan josko sitä jaksaisi lähteä, huomenna nimittäin työt kutsuvat taas kello kahdeksan... Mukavaa iltaa teille!

Ei kommentteja: