keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Oijoijoi!

Sunnuntaina kävin kyläilemässä ensimmäistä kertaa Tauritossa, ihanassa TUI:n maailmassa. Taurito on pieni kylä/resort lähellä Puerto de Mogania ja sieltä ei löydykkään paljon  muuta kuin muutamia suuria hotelleja, sekä niiden keskellä oleva pieni vesipuisto. Tällä kertaa sieltä löytyi kuitenkin kotikonnuilta tänne huonoa säätä pakoon matkannut tuttavaperhe jota kävin morjestamassa. Mikä ihana tauko normityöpäivään!
Maanantaina vietettiin pikkujouluja ruotsalaisen jouluruuan parissa San Agustinissa Tre Hjärtan-ravintolassa. Jouluruokapöytään kuului mm. näkkileipää, juustoa, nakkeja ja lihapullia! ... No oli siellä tietty sillejä ja kinkkuakin. Ja janssoninkiusausta, joka muuten oli hyvää! Parhaat firman juhlat tähän mennessä (tällä kaudella) ja joulumieli nousi heti himpun verran.

Mutta tänään... Äiti ja isi ja sisko saapuvat tänne! Olen niin onnellinen! Ja useampi vapaapäiväkin sattuu sille ajalle kun he ovat täällä, vielä ihanempaa! Hymyilyttää vaan koko ajan.

Terkkuja aurinkoiselta Gran Canarialta, aurinko paistaa tänään pilvettömältä taivaalta ja mieli on keveä.
Kuva Lindan ottama.

2 kommenttia:

Homsantuu kirjoitti...

Ihanaa joulua rakkaus pieni! <3

Emmi kirjoitti...

Sinne myös! Sain kortin teiltä tänään, kiitos siitä! (Tunnetusti en itse lähettänyt mitään, espanjan tontut tuo lahjoja sitten joulun jälkeen...)