lauantai 14. tammikuuta 2012

Miniloma lähestyy...


Ja se suuntautuu, mihinkäs muualla kuin entisille kotikonnuilleni. Kahden viikon päästä meikä pääsee taas muutamaksi päiväksi palelemaan, makoilemaan "omalle" sohvalle ja peseytymään vedellä, josta tulee oikeasti puhdas olo. Oi nam, miten sitä odotankaan!


Tämä viikko on ollut kiintoisa, olen alkuviikon sairastelun jälkeen päässyt viimein kunnolla mukaan maailmaan, istunut töissä ja edustanut pääasiassa ruotsalaisten ja norjalaisten firmoja. Kyllä se muuten sujuu, mutta nyt tuntuu että ruotsin ja norjan kielet rupeaa menemään sekaisin, argh! En missään nimessä haluaisi menettää jo opittua norjantaitoa, sillä se on paljon eksoottisempaa kuin ruotsin taitaminen.

Viikonlopun suunnitelmissa: tortilloja kämppiksen kanssa, pari lauantaibisseä ja töihin huomenna kello kaksitoista-reikä-reikä. Yöllä on haaveissa nähdä unia lumisesta Norjasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei på deg, eipä Drammeninissa paljon juuri lunta oo. Jonnekkin ylemmäs jos menet niin lunta löytyy hiukan enemmän. Junalla eilen Oslossa kävin ja vähän oli lunta matkan varrella, kun ikkunasta ulos katselin. Asun sen verran korkeammalla täällä Drammenin lähellä niin ihan hiihtämään pääsee :)
Mut ihan jees, kun normaalisti lunta on metritolkulla niin nyt tulee kevät nopeesti jos ei nyt kamalasti kerkee sitä ennen lunta lisää satamaan. Kivaa loman odotusta naapurikaupunkiin.

P.s oletko kuullu Donkeyboysin Cityboy kappaleen?

Outi

Emmi kirjoitti...

Donkeyboyta on tullut joo kuunneltua, ihanan positiivinen poppoo!

Noh, on kai se vähäinenkin lumi parempi kuin ei mitään. Eikä se kuitenkaan ole se tärkein syy tälle lomalle... :)