torstai 26. tammikuuta 2012

Oo, Las Palmas!


Aina silloin tällöin on hyvä tehdä muutakin kuin töitä tai nukkua. Eilen sain kiskottua itseni ylös juuri sopivaan aikaan, sillä Mikko oli matkalla Las Palmasiin ja kuten edellisiltana oli ollut puhetta, hyppäsin kyytiin seuralaiseksi. Las Palmas on kuin toinen maailma kun vertaa sitä saaren eteläpuoleen. Aito kaupunki, täynnä oikeaa elämää ja ihmisiä.

Reittimme vei meidät kaupoista toisiin, joista kummallisin oli oikein kunnon ghetto-ostari, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Kaupat olivat erilaisia kuin mihin olin tottunut, mutta en nyt voi sanoa oliko se mitenkään hyvä asia... Kaveria suhtautumiseni taisi lähinnä huvittaa. Seikkailumme kaupungissa eksytti meidät melkein paikallisten merkillisten tiejärjertelyjen sekaan, mutta matkakumppanin kokemuksen ansiosta löysimme taas tutummalle reitille. Kävimme El Corte Inglesissä, joka on Espanjan vastine Stockmannille ja pääsin sinne "Herkku"-osastollekkin. Jääkaapissa löytyykin nyt ihania smoothie-juomia, mustaherukan ja sitruunan makuisina, todella symppiksissä lasipulloissa. 

Miniloman alku, TJ1. Jei! Pakkaukset on aloitettu. Päivärytmi on taas niin sekaisin kuin olla voi, mutta en anna sen häiritä, liian paljon hommia suunnitteilla huomiseksi jotta voisin antaa sen vaikuttaa olemiseeni.

Ei kommentteja: