keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Shoppingmania!

Aloitin maanantaina yötyöt pitkästä aikaa, aika meni nopeasti kollegan kanssa höpötellen ja hieman tietysti töitäkin tehden. Aamulla vuoron päätteeksi oli vuorossa evaluering pomon kanssa, ja omaksi yllätyksekseni olin saamiini arvosanoihin enemmän kuin tyytyväinen. Sain hyvää palautetta juuri niistä asioista, jotka koen itselleni tärkeimmiksi tässä työssä (ja oikeastaan kaikissa muissakin) ja sen takia voin taputtaa itseäni selkään.

Springfield.

Samalla meidän oli käytävä läpi haut kesää varten. Olemme siis pari viikkoa aiemmin saaneet listat, joissa näkyvät paikat kesäkaudelle. Teille, jolle tämä ei ole aiemmin tuttua, voin siis selventää, että me kaikki saamme täyttää lappuset, joihin kirjoitamme kolme toivetta, sekä paikan että sen mitä siellä haluaisi tehdä ja tämän perään vielä pienet perustelut. Jotkin paikat ovat jo etukäteen varattuja, ja tietysti on hyvä pitää pää kylmänä paikkoja hakiessa, eikä ruveta kuvittelemaan liikoja itsestään. Itselläni on haaveiden paikka tiedossa jo tulevaisuutta varten, mutta täksi kesäksi en sitä kuitenkaan vielä hakenut. 

 
Blanco.

Olen haaveillut jo pitkään, että pääsisin takaisin Kreikkaan töihin, sillä se tuntuu kuin toiselta kodilta. Toisaalta minua kuitenkin harmittaa se, etten ole Kreeta-rakkauteni takia päässyt toisille saarille. Rhodoksesta en ole koskaan ollut pahemmin kiinnostunut, mutta pienet saaret taas himottavat enemmän. Ainoa ongelma tuntuu olevan se, että pienten saarten paikat ovat varattuja lähinnä scandikielisille, eli suomipaikkoja ei ole lainkaan. Voisinhan minä tietty yrittää saada jotain sellaista, mutta kuitenkin tuntuu, että annan ihmisille niin paljon parempaa suomeksi, että haluan mieluummin pysyä sen parissa.

Pull & Bear.

Stressailin vielä hakujeni kanssa viime yönä, kunnes ne yhtäkkiä selkenivät edessäni tietokoneen ruudulla. Pomon kanssa puhuttuani päätimme, että niillä lähdetään liikkeelle ja katsotaan mitä sieltä sitten joskus-ehkä-toivottavasti tulee. Toivotaan että jos kuukauden päästä olisi lisää tietoa...

Pull & Bear ja Stradivarius. 

Tiistaina nousin yllättävän aikaisin ylös, jo ennen kahta, ja lähdin toimistolle etsimään autoa, jotta pääsisin vähän katselemaan kauppojen tarjontaa näin joulun ja alejen jälkeen. Kyllähän sieltä vielä alennuksia löytyi, tosin osa yläpuolella olevista löytyi sieltä normaalihintaisten puoleltakin. Atlanticossa oli vielä hyvin tavaraa jäljellä, että jos satutte täällä Gran Canarialla päin olemaan ja alejen perässä ryntäilemään, niin se kannattaa ottaa ehdottomasti suunnaksi!

CC Atlantico löytyy Vecindariosta, noin vartin ajomatkan päässä Playa del Inglesistä. Lisätietoja voipi katsella osoitteesta: http://www.ccatlantico.com/

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ihana tuo pitsipusero!

Ja tervetuloa sitten taas tänne kylmiin :).

Emmi kirjoitti...

Mää rakastuin siihen kans! Joku kauhea minttu-buumi menossa, onneks en oo vielä verhoutunut päästä varpaisiin siihen. Ja kiitos! :)