lauantai 21. tammikuuta 2012

Boys night out.


Keskiviikkona kävin treffaamassa erästä meidän uutta opasta Puerto Ricossa toisen kollegan kanssa. Tämä kyseinen "uusi" opas oli meidän kanssa samassa opaskoulussa, ja viime tapaamisesta onkin jo ihan sikana aikaa. Hauskaa nähdä ettei tyyppi ole pahemmin muuttunut.

Puerto Ricon keikan jälkeen palattiin kotiin, haettiin toinen kollega kyytiin ja avattiin viinipullot. Maailmanparantamisen jälkeen suuntana oli Yumbo, jossa en ole koskaan aiemmin käynyt. Miten ihmeessä ihminen pystyy olemaan Playa del Inglesissä näin pitkään eikä ole käynyt siellä? Noh, nyt tuli se korjattua, ja tykkäsin, tykkäsin oikein kovasti! Iltaa jatkettiin rokkibaari Relaxissa jonka jälkeen suuntasin itse kotiin, pojjat kaiketi jatkoivat matkaansa muihin juottoloihin. Kuva napattu photoboothissa matkan varrella.

Olen päässyt entistä syvemmälle iPhonen ihmeelliseen maailmaan, miten olenkaan saanut mitään aikaiseksi ennen sitä? Paras löytö tänään: ohjelma, josta voi oppia joka päivä uuden kreikankielisen sanan. Ihan mahtavuutta! Ehkä opin sen kielen vielä joku päivä. Tällä tahdilla siihen kyllä voi mennä hetken aikaa...

Ei kommentteja: